Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bátyám Novákkal: Mire vágsz fel?
  2024-01-17 01:37:00, szerda
 
   
  Nem merek elindulni itthonról, hogy megtörténik a baj, nem tudok feljönni az emeletre visszafelé.

Szombaton elvitték a régi képcsöves televíziót, nagyon örültem neki, le is töröltem midenütt a hírdetéseket. Még egy régi tévé van a kisszobában, távkapcsoló nélkül,amit el kellene vinni a gyűjtőbe.

Kértem urulógiára időpontot, március 4-re adtak, de nem szimpatikus az orvos neve.Megkérdezték, kit választok, nem ismertem őket, hát magától ajánlott "rendeset" az asszisztensnő.. Itthon semmi bajom nincsen, csak ha járok és lépcsőzök. a hatalmas fulladástól. Ahogyan lépek az utcán, úgy szivárog a vizelet a hűgyhólyagba, s mire a kapuhoz érek, már majdnem tele van, mert közben hörögve, fújtatva veszem a levegőt. Ide, a legfelsőre feljönni már majdnem ájultan sikerül, hiába állok meg minden lépcsőfordulónál, nem kapok levegőt és alig bírom végig visszatartani.

Veszítettem ezer forintot, mert a lányom a privátban vett tésztákat, s holnaptól a Pennyben majdnem féláron lesznek leakciózva a tojásnélküliek. Nem tudok elmenni, soha többé nem tudok már cipekedni.

Nagy sikere volt a 300 db-os bordó bőr kötésű fotóalbumnak, a nagyobbik lányom nem tudom, fog-e örülni a száz darabos klasszikusnak, mivel neki rengeteg fényképe van. De ezeket az albumokat születésük pillanatától rendeztem be a jobb képekkel. Kb. 15 ezer forintba kerül a fotók előhívása.

A Pennyből rendeltem egyszer már élelmiszert, de ami akciós, azt is teljes áron adják és nagyon hiányos a készletük, nem lehet nagybeávásárlást rendelni. Példul nincsen tej és kenyérválaszték sem, graham és Abonett kenyereket árulnak, én meg toast teljes kiőrlésűt szoktam venni
Beregisztráltam a Tescoba, megnéztem a termékeket, hár minden duplájába kerül, mint általában a boltokban, főleg a fagyasztott dolgok. Minden a gazdagoknak kedvez, nekik cipekedniük sem kell.

Bátyám és a felesége tolakodnak, nem nézve engem semmibe. Itt ültem a szobában, mikor egymás után hívták a kisebbik lányomat, találkozást szervezve számára. Hiába mondtam a lányomnak, ha tudnád, miket tettek, nem állnál velük szóba, sem anyámmal. Nagyon rosszul esett, hogy senki nem néz semmibe és visszaélnek azzal, hogy a gyerekeim nem tudnak semmit. Mai napig ünnepelték a Rákóczi téri kornányukkal az ózdi gázszerelővel történt nemi gyalázásukat Mary Zsuzsa és Csepregi Éva főszerepében, a rózsakeresztes rend és Főnix, Talmud és a világ ura győzelmével, amire a bátyám azt hireszteli a feleségével, hogy én másztam rá mindenkire. Hiába, még a baszógép Ferikéjük sorsát is végrehajtották a börtönből, ahogyan a médiájukban bemutatták az összes Ferencével együtt. A világ legkomolyabb emberét zúzták össze a kommunistákkal, Novák mondatával,akit bátyám hozott fel erőszakkal rám a bérházba, azzal, hogy mire vágok fel.

Bátyám családfáját építi a szlovák Kohutoknak, Tóthoknak, beleépítve mindenkit, akivel kihalatták a német családomat, mint a Keresztesiket, Horvátokat, Magyarokat, Benkőket, Ardókat, sátán Szabó családját, meg akiket nem ismerek. Régóta tart a család kihalatása genetikailag és emberileg, nyomorban tartva őket munka nélkül, cigánysággal támadva, készülve világ-Magyarország létrehozására kakas Tóthokkal, Babylon létrehozása végett Müllerékkel és kivégző sorozatukkal.

Bagi és Nacsa gumibábok főszerepét 1991-óta hajtotta végre a miskolci elmeosztály az én áldozásommal, azzal,hogy én már mindent ki fogok bírni. Ez a Vatikánjuk a Duna tévével.

Nincs senki a gyilkosok ellen, folytatják a betegségeik végrehajtását.Születésem óta tart a világ összes szerepe mellett megállás nélkül támadásuk a deformációik, betegségeik miatt, minden miatt, ami rajtuk nem emberi. Pedig Sági Ilona 1991-es kivégzésemkor a megyei kórházukban közölte, hogy belőlem már soha többé nem lesz ember. Magyarország feketemágus dögjeit és csapásait, értelmiség legyőző és szembe bújó csapásaival nem lehet kivenni.

1995-ben fotója alapján a kisebbik lányomnak Júlia, a város jósnője, majd a jungista aranysas pszichiáter közölte,hogy a lányomnak primitív perecesi udvarlója van, aztán az egész dögnép támadásba lendült a gyerekek és a családom ellen, gyalázó és kivégző sorozatokkal. Tönkre tették az egész családot, megöltek mindenkit, aki szeretett és tisztelt, meg hallotta a hangomat, vagy szépnek látott. Müllerék végezték a Győri kapui Balázsné Hunnia börtönelméjével a nagyrészét a mocskoknak, ünnepelve a legyőzésünket 1997 óta. Nem tudtam megvédeni a gyerekeimet, sem az öcsémet.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lépcsőfordulónál, nagybeávásárlást, beregisztráltam, börtönelméjével, kenyérválaszték, kommunistákkal, tojásnélküliek, rózsakeresztes, végrehajtották, kivégzésemkor, asszisztensnő, legyőzésünket, végrehajtását, klasszikusnak, visszatartani, létrehozására, keresztesiket, gázszerelővel, deformációik, megkérdezték, gyalázásukat, sorozatukkal, hűgyhólyagba, sorozatokkal, kornányukkal, fotóalbumnak, magyarország, áldozásommal, genetikailag, pillanatától, főszerepében, hírdetéseket, cigánysággal, legkomolyabb, feketemágus, fulladástól, emeletre visszafelé, régi képcsöves, régi tévé, orvos neve, hatalmas fulladástól, kapuhoz érek, legfelsőre feljönni, privátban vett, nagyobbik lányom, száz darabos, albumokat születésük, jobb képekkel, fotók előhívása, fagyasztott dolgok, gazdagoknak kedvez, felesége tolakodnak, Bátyám Novákkal, Mary Zsuzsa, Csepregi Éva, Pedig Sági Ilona, Balázsné Hunnia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
s immár én is felragyogva, ért...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Örülök, hogy látlak!  Bounty krémes  Png férfi  Jó éjszakát  Bounty krémes  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hazára minden embernek szükség...  Fekete-erdő desszert  Csak a fogyatkozás látható  Leonardo da Vinci gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alázat  A Megváltó szolgálatában  Png telefon  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Jónás Tamás – Végtelen b...  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nevem  Elköszönt  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Leonardo da Vinci gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png rózsa csokor  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png ház  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Lóhere  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy lelki imádság  Akarat  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Szép estét  Még csak most kezdődik a nap  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Szívem  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Elköszönt  Png csokor  Png fotel  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin... 
Bejegyzés Címkék
emeletre visszafelé, régi képcsöves, régi tévé, orvos neve, hatalmas fulladástól, kapuhoz érek, legfelsőre feljönni, privátban vett, nagyobbik lányom, száz darabos, albumokat születésük, jobb képekkel, fotók előhívása, fagyasztott dolgok, gazdagoknak kedvez, felesége tolakodnak, kisebbik lányomat, ózdi gázszerelővel, rózsakeresztes rend, baszógép Ferikéjük, médiájukban bemutatták, összes Ferencével, világ legkomolyabb, szlovák Kohutoknak, német családomat, család kihalatása, miskolci elmeosztály, gyilkosok ellen, betegségeik végrehajtását, világ összes, megyei kórházukban, kisebbik lányomnak, város jósnője, jungista aranysas, lányomnak primitív, egész dögnép, családom ellen, egész családot, legyőzésünket 1997, lépcsőfordulónál, nagybeávásárlást, beregisztráltam, börtönelméjével, kenyérválaszték, kommunistákkal, tojásnélküliek, rózsakeresztes, végrehajtották, kivégzésemkor, asszisztensnő, legyőzésünket, végrehajtását, klasszikusnak, visszatartani, létrehozására, keresztesiket, gázszerelővel, deformációik, megkérdezték, gyalázásukat, sorozatukkal, hűgyhólyagba, sorozatokkal, kornányukkal, fotóalbumnak, magyarország, áldozásommal, genetikailag, pillanatától, főszerepében, hírdetéseket, cigánysággal, legkomolyabb, feketemágus, fulladástól, veszítettem, csapásaival, betegségeik, cipekedniük, pszichiáter, visszaélnek, médiájukban, kórházukban, szimpatikus, elmeosztály, találkozást, élelmiszert, létrehozása, családfáját, fagyasztott, gazdagoknak, gyerekeimet, megtörténik, müllerékkel, győzelmével, kisszobában, feleségével, távkapcsoló, értelmiség, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1408
  • e Hét: 8881
  • e Hónap: 15122
  • e Év: 67388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.